Tanker om fremtiden

(Jeg spytter indlæg ud lige nu, men jeg kan lige så godt udnytte, at jeg har tiden og inspirationen 🙂 )

Det fag, jeg har lige nu, hedder “Populärkultur” og er et medievidenskabsfag. Jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg kunne forvente mig før det gik i gang, men jeg synes faktisk, at det er rigtig spændende. Vi læser mange meget forskellige tekster, men det gode er, at de er nemme at relatere til, fordi de omhandler den kultur, s0m omgiver os i vores hverdag. Fag er allerede slut om tre uger, men det har givet mig blod på tanden til at læse mere af den slags, når jeg kommer hjem til Danmark.

Jeg har hele tiden vist, at jeg gerne ville tage en kandidatuddannelsen, når jeg var færdig med Journalisthøjskolen. Det er ikke nemt at få arbejde som nyuddannet journalist for tiden, og jeg synes lidt, at jeg mangler at specialisere mig i et bestemt område. Samtidig er jeg kun 25,5 år, når jeg er færdiguddannet journalist, så det er ikke “for sent” at tage et par års undervisning mere.

Jeg er færdig på Journalisthøjskolen til oktober, og så må vi se, hvad der sker. Lige nu er der også drømme og planer om at flytte til Brasilien i nogle måneder (min kærestes idé, som jeg ikke var svær at få med på)…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s